Foutmelding

Notice: Undefined index: e14c1eaba in include() (line 1 of /home/badgedi/public_html/modules/system/html.tpl.php).

Oprichting

De Badge Groep (kortweg Badge genoemd) is al bijna 35 jaar een bedrijf in beweging. Waar men ooit begonnen is met de introductie van buttons, badges en baseball caps in Europa, is het bedrijf nu uitgegroeid tot één van de belangrijkste producenten en leveranciers van promotionele producten en sport & entertainment merchandise. De Badge Groep bestaat uit 3 gespecialiseerde bedrijven welke alle drie een speciale doelgroep leveren. Of het nu gaat om B2B, B2R of B2C: Badge levert.

Badge heeft de beschikking over twee ontwerpstudio's. Meer dan 10 moderne "in huis" productie units, zoals een zeefdrukkerij en een borduurderij, zijn voorhanden. Daarnaast zorgen de allerlaatste internet communicatietechnieken voor de juiste professionele omgeving. Zo kunnen klanten voor promotionele producten en relatiegeschenken het gewenste product uitzoeken in onze B2B-webshop www.relatiegeschenken.nl, de grootste zoekmachine in de Benelux voor relatiegeschenken en promotionele artikelen.

Op www.probadge.nl wordt zowel detaillisten als clubs & organisaties een platform geboden voor hun bestellingen. Hier kunnen onze klanten online hun bestellingen plaatsen, welke vervolgens snel bij u bezorgd zullen worden.

Badge Direct is een uniek shopconcept voor bedrijfspromoties gericht op consumenten. Dit "online warenhuis" bestaat uit verschillende B2C webshops, waaronder onze meest prominente en succesvolle formules: www.voetbalshop.nl en www.kadoshop.nl.

Kortom: de Badge Groep is klaar voor de toekomst en biedt haar klanten niet alleen de juiste producten tegen de juiste prijs maar ook nog eens de beste service.