Foutmelding

Notice: Undefined index: e14c1eaba in include() (line 1 of /home/badgedi/public_html/modules/system/html.tpl.php).

Eurovisionshop.tv

[31-01-2014] Heeft u nog vragen over een bestelling die u heeft geplaatst vóór 1 februari 2014 kunt u een mail sturen naar info@badgedirect.nl. Voor alle overige vragen verwijzen wij u naar shop.eurovision.tv.

 

De Badge Groep is 10 jaar lang de officiële merchandising partner van de EBU geweest, de “European Broadcasting Union”. De EBU is de partner van alle officiële staats omroepen zoals o.a. de NOS, BBC, BRT, ARD. De EBU verzorgt alle uitzendingen van o.a. de Olympische spelen, EK en WK’s voetballen. Er zijn twee evenementen welke ook door de EBU georganiseerd worden en naar meer dan 100 landen uitgezonden. Het Eurovisie Song festival en het nieuwjaars concert in Wenen.

Badge is 10 jaar verantwoordelijk geweest voor de ontwikkeling, productie en distributie van de merchandising rond het jaarlijkse Eurovisie Songfestival. Met evenementen in Turkije, Ukraine, Athene, Helsinki, Belgrado , Moscow, Oslo en Düsseldorf, Baku en Malmo (2013). Er doen tussen de 40 en 44 landen mee en er kijken rond de 200 miljoen mensen naar het songfestival.

Badge leverde de producten aan:

  • de detailhandel in het organiserende land,
  • via eurovisionshop.tv aan consumenten in zo'n 120 landen wereldwijd
  • aan de sponsors / participerende broadcasters
  • on-site in de event city en in en rond het stadion / de evenementenhal